השיטה המנצחת שעזרה למאות אנשים לאפות לחם מחמצת בבית במינימום מאמץ
אין דבר יותר מספק מאפיית לחם מחמצת.
לראות את הקסם מתרחש, איך המרכיבים הכי פשוטים שיש - קמח, מי ומלח - הופכים ללחם.
אבל אם ניסיתם בעבר לאפות לחם מחמצת , אתם יודעים כמה מתסכל זה יכול להיות כשהתהליך לא מצליח.
אני יודע, כי גם אצלי זה היה ככה.
במשך הרבה זמן ניסיתי לאפות לחם מחמצת, אך התוצאה לא הייתה עקבית, הרבה פעמים הלחם היה יוצא חמוץ מידי, דחוס, קשה או צמיגי.
עד שלמדתי לעומק מה קורה שם בתוך הבצק, וזה שינה לי את כל המבט על תהליך האפייה עם מחמצת.
אני רוצה לעודד אותך.
יש דרך פשוטה לאפות לחם בבית, בלי ניחושים ותסכולים, בלי ציוד מיוחד ובלי להשקיע שעות על שעות במטבח (מי מאיתנו לא עמוס?) ואנחנו הולכים ללמוד אותה יחד!
אילו דברים יקרו אצלך בעקבות יישום הקורס?
1
אתם ובני משפחתכם תהנו מהלחם הכי טעים והכי בריא שקיים, ללא הגבלה וללא מאמץ
2
תבינו לעומק את התהליכים המתרחשים במחמצת ובבצק, ואת המשמעות של כל פעולה ושלב בתהליך ההכנה
3
יהיה לכם ביטחון בתהליך האפייה
4
תדעו לנהל שגרת חיים שכוללת אפיית לחמים בצורה פשוטה שלא מעמיסה על לוח הזמנים שלכם
5
תחושו סיפוק רב ממלאכת כפיכם, ותקבלו אינסוף מחמאות על הלחמים שתאפו
הסיבה שהקורס הזה עובד כל כך טוב, היא שיש לנו שיטה מנצחת.
הורדנו את כל החלקים המיותרים, פישטנו את התהליך למינימום והתאמנו את הכל לציוד שיש בכל בית
והכי חשוב: אנחנו לוקחים אתכם צעד אחר צעד, מהבסיס ועד לאפיית הלחם.
הקורס בנוי בצורה הדרגתית, בכל שבוע מתקדמים עוד צעד אחד בדרך ללחם מחמצת מוצלח.
לאחר כל שבוע יש משימה להגשה
אנחנו בודקים את המשימה ונותנים לכם משוב אישי והכוונה להמשך
כך אנחנו מוודאים שאתם באמת מצליחים להתקדם בקורס ולהפיק ממנו את המרב.
אם יש לכם כבר מחמצת פעילה, זה בסדר גמור – תוכלו להשתמש בה במהלך הקורס.
לטעמי, החוויה של יצירת מחמצת מאפס היא חוויה קסומה, וגם תורמת הרבה להבנה שלנו של התהליכים שמתרחשים בתוך המחמצת.
מעל 5 שעות(!) של הדרכות מוקלטות
גישה לתכני הקורס למשך כל החיים ללא הגבלת זמן
קבצי עזר לאפייה ותחזוק המחמצת וחוברת מתכונים
ליווי אישי עד להצלחה
גישה לקבוצת הפייסבוק הסגורה לבוגרי הקורס בלבד
בנוסף לחמשת המודולים השבועיים, בונוס מיוחד:
הדרכת בגט על בסיס מחמצת.
בהדרכה זו אני משתף את האופן המדויק בו אני מכין בגט על בסיס מחמצת אצלי במאפייה.
(זה אחד המוצרים הכי אהובים על הלקוחות במאפייה!)
בגט טוב מתאפיין במרקם אוורירי ופתוח יחד עם קראסט פציח… יש סיבה שהצרפתים המציאו את הבגט. פשוט כי הוא מושלם.
אנחנו כל כך גאים בקורס הזה
וכל כך בטוחים בהצלחה של בוגרי הקורס
שאנחנו נותנים לכם את האחריות הכי טובה שאפשר לתת
כל כך טובה, שלא הצלחנו למצוא לה אפילו שם הולם
חשוב לנו שתהנו מהקורס, שתלמדו ממנו ושתפיקו ממנו את המיטב.
מי שייקח את הקורס ברצינות יהנה מלחם טעים ובריא, במינימום מאמץ.
לכן אנחנו נותנים לכם אחריות מלאה על מלוא הסכום.
לא מרוצים מהקורס? תשלחו לנו במייל ״אני רוצה את כספי בחזרה״ ותקבלו את מלוא כספכם, ללא שאלות וללא הגבלת זמן.
למה? כי אני בטוח שתהיו מרוצים מהקורס ושתפיקו לחמים נהדרים.
כל הסיכון עלינו. איך זה נשמע לכם?
אנחנו מלווים אתכם במהלך הקורס עד שתקבלו תוצאות מספקות.
הליווי בקורס נעשית באפיקים הבאים:
1. מענה לשאלות מתחת לכל סרטון בקורס.
2. הגשת משימות וקבלת משוב אישי עם דיוקים והמלצות להמשך לאחר כל משימה בקורס.
3. קבוצת פייסבוק סודית לבוגרי הקורס בלבד, בה ניתן להתייעץ עם שאר בוגרי הקורס ואיתי.
הניסיון שלנו עם מאות בוגרים של קורס מוכיח שזו הדרך הטובה ביותר להגיע לתוצאות מצויינות.
התכנים בקורס מוקלטים מראש וניתנים לצפייה בכל זמן ומקום שנוח לכם.
אין בקורס שיעורים חיים.
מתחת לכל סרטון באתר הקורסים יש מקום לשאול שאלות על תכני השיעור
אין שום בעיה. התכנים מוקלטים מראש וזמינים לצפייה בזמנכם החופשי :)
כן!
בקורס אנחנו לומדים לבנות מחמצת מאפס, בשביל מי שאין לו, וגם כדי להבין את התהליך לעומק. אבל אין שום בעיה להשתמש בקורס במחמצת שכבר ברשותכם.
עיקר הקורס הוא להביא לידי אפיית לחם ללא ניחושים בצורה פשוטה ומתוך הבנה של התהליך. אם זה מתאים לך – הקורס הזה הוא בשבילך.
מצויין. אין צורך בניסיון.
אפיית לחם היא תחום בפני עצמו, ובקורס אנחנו מתחילים ממש מהבסיס ועד לתוצאה המיוחלת.
הקמתי את מאפיית ״המשארת״, בה אני אופה לחמי מחמצת בצפון בקעת הירדן. לצד המאפייה אני מנהל את בית הספר לאפייה מסורתית, בו אני מלמד אפיית לחמי מחמצת וכן מלווה אופים בתהליכי הקמה וניהול של מאפיות לחם מחמצת.
לצד האפייה, אני גם מורה בתיכון ואיש חינוך. באפייה כמו בחינוך, אני מאמין בתהליכים ארוכים, פשוטים ונכונים.