השיטה המנצחת שעזרה למאות אנשים לאפות לחם מחמצת בבית במינימום מאמץ

לחם מחמצת ב-10 דקות עבודה

אני מזמין אותך להצטרף לקורס לאנשים שרוצים לאפות לחם מחמצת טעים ובריא במטבח הביתי, בשיטה פשוטה ועם תוצאות טובות ועקביות

לאפות לחמים מתוך הבנה של התהליכים המתרחשים במחמצת ובבצק, עם הביטחון לנהל את התהליך באופן המתאים לסדר היום ולצרכים שלך מבלי להשתעבד לתחזוקת המחמצת ולשלבי האפייה, ולהנות מלחם מוצלח פעם אחר פעם

אין דבר יותר מספק מאפיית לחם מחמצת.

לראות את הקסם מתרחש, איך המרכיבים הכי פשוטים שיש - קמח, מי ומלח - הופכים ללחם.


אבל אם ניסיתם בעבר לאפות לחם מחמצת , אתם יודעים כמה מתסכל זה יכול להיות כשהתהליך לא מצליח.

אני יודע, כי גם אצלי זה היה ככה.

במשך הרבה זמן ניסיתי לאפות לחם מחמצת, אך התוצאה לא הייתה עקבית, הרבה פעמים הלחם היה יוצא חמוץ מידי, דחוס, קשה או צמיגי.

עד שלמדתי לעומק מה קורה שם בתוך הבצק, וזה שינה לי את כל המבט על תהליך האפייה עם מחמצת.


אני רוצה לעודד אותך. 

יש דרך פשוטה לאפות לחם בבית, בלי ניחושים ותסכולים, בלי ציוד מיוחד ובלי להשקיע שעות על שעות במטבח (מי מאיתנו לא עמוס?) ואנחנו הולכים ללמוד אותה יחד!

אילו דברים יקרו אצלך בעקבות יישום הקורס?

1

אתם ובני משפחתכם תהנו מהלחם הכי טעים והכי בריא שקיים, ללא הגבלה וללא מאמץ

2

תבינו לעומק את התהליכים המתרחשים במחמצת ובבצק, ואת המשמעות של כל פעולה ושלב בתהליך ההכנה

3

יהיה לכם ביטחון בתהליך האפייה

4

תדעו לנהל שגרת חיים שכוללת אפיית לחמים בצורה פשוטה שלא מעמיסה על לוח הזמנים שלכם

5

תחושו סיפוק רב ממלאכת כפיכם, ותקבלו אינסוף מחמאות על הלחמים שתאפו

השיטה

הסיבה שהקורס הזה עובד כל כך טוב, היא שיש לנו שיטה מנצחת.

הורדנו את כל החלקים המיותרים, פישטנו את התהליך למינימום והתאמנו את הכל לציוד שיש בכל בית

והכי חשוב: אנחנו לוקחים אתכם צעד אחר צעד, מהבסיס ועד לאפיית הלחם. 

הקורס בנוי בצורה הדרגתית, בכל שבוע מתקדמים עוד צעד אחד בדרך ללחם מחמצת מוצלח.

לאחר כל שבוע יש משימה להגשה

אנחנו בודקים את המשימה ונותנים לכם משוב אישי והכוונה להמשך

כך אנחנו מוודאים שאתם באמת מצליחים להתקדם בקורס ולהפיק ממנו את המרב.

שבוע 1 - בונים ומתחזקים מחמצת

  • נבין מהי מחמצת וכיצד היא פועלת.
  • ניצור יחד מחמצת פעילה בתוך חמישה ימים בלבד, מקמח ומים.

אם יש לכם כבר מחמצת פעילה, זה בסדר גמור – תוכלו להשתמש בה במהלך הקורס.

לטעמי, החוויה של יצירת מחמצת מאפס היא חוויה קסומה, וגם תורמת הרבה להבנה שלנו של התהליכים שמתרחשים בתוך המחמצת.

לאחר שבוע זה:

שבוע 2 - נכנסים לעומק

  • נכיר את דגן החיטה – ייחודו והמבנה שלו
  • נכיר את הגלוטן ואת החשיבות שלו
  • נערוך היכרות עמוקה עם המחמצת
  • מיקרואורגניזמים במחמצת: חיידקים ושמרי בר
  • ניהול טמפרטורה
  • Ph וחומציות
  • אנזימים בבצק
  • תסיסת יתר
  • נלמד להכיר את מחזור החיים של המחמצת וכיצד זה מאפשר לשלוט בתהליך האפייה
לאחר שבוע זה:

שבוע 3 - אופים לחם מחמצת

  • נאפה יחד את הלחם הראשון שלנו
  • נכיר את השלבים השונים באפיית לחם ונלמד לבצע כל אחד מהם בצורה מדוייקת
  • נלמד לזהות את המצבים השונים של הבצק
  • נלמד לעבוד בצורה יעילה, במינימום מאמץ ומתוך הבנה של התהליכים שמתרחשים בבצק ובמחמצת
  • נתאים את סדר הזמנים של האפייה ללו״ז שלנו
לאחר שבוע זה:

שבוע 4 - משחקים עם המתכון

    • נלמד כיצד לשנות את המתכון ליצירת לחמים שונים
    • מהם אחוזי אופים
    • הידרציות בבצק
    • דגנים שונים: חיטה, כוסמין, שיפון וקמחים עתיקים
    • תוספות שונות לבצק
    • עבודה עם קמחים מלאים
    • שיטות אפייה שונות
    • בנאי המתכונים: קובץ אוטומאטי שיעזור לכם לבנות ולתעד את המתכונים שלכם
לאחר שבוע זה:

שבוע 5 - היתרונות הבריאותיים של לחם מחמצת

  • הערכים התזונתיים והבריאותיים של לחם מחמצת
  • אינדקס גליקמי
  • פירוק הגלוטן
  • חומצה פיטית ונגישות מינרלים
  • ניהול האפייה ויצירת שגרת חיים של אפייה
לאחר שבוע זה:

מה תקבלו מיד לאחר ההרשמה?

מעל 5 שעות(!) של הדרכות מוקלטות

גישה לתכני הקורס למשך כל החיים ללא הגבלת זמן

קבצי עזר לאפייה ותחזוק המחמצת וחוברת מתכונים

ליווי אישי עד להצלחה

גישה לקבוצת הפייסבוק הסגורה לבוגרי הקורס בלבד

רצינו לפנק עוד קצת אז הוספנו בונוס מטורף

בנוסף לחמשת המודולים השבועיים, בונוס מיוחד:

הדרכת בגט על בסיס מחמצת.

בהדרכה זו אני משתף את האופן המדויק בו אני מכין בגט על בסיס מחמצת אצלי במאפייה.

(זה אחד המוצרים הכי אהובים על הלקוחות במאפייה!)

בגט טוב מתאפיין במרקם אוורירי ופתוח יחד עם קראסט פציח… יש סיבה שהצרפתים המציאו את הבגט. פשוט כי הוא מושלם.

שכר לימוד

בית הספר לאפייה מסורתית // המשארת // קורס לחם מחמצת ב-10 דקות עבודה
  • גישה מלאה לתכני הקורס ללא הגבלת זמן
  • משוב אישי עד להצלחה
  • חוברת מתכונים וקבצי עזר
  • גישה לקבוצת הפייסבוק של בוגרי הקורס
  • בונוס: הדרכת בגט מחמצת
מחיר מיוחד

אנחנו כל כך גאים בקורס הזה

וכל כך בטוחים בהצלחה של בוגרי הקורס

שאנחנו נותנים לכם את האחריות הכי טובה שאפשר לתת

כל כך טובה, שלא הצלחנו למצוא לה אפילו שם הולם

״אחריות נפלתם על הראש״ שאין דברים כאלה״ המיליון״ בלי אותיות קטנות״ בלי תנאים״ של משוגעים״

חשוב לנו שתהנו מהקורס, שתלמדו ממנו ושתפיקו ממנו את המיטב.

מי שייקח את הקורס ברצינות יהנה מלחם טעים ובריא, במינימום מאמץ.

לכן אנחנו נותנים לכם אחריות מלאה על מלוא הסכום.

לא מרוצים מהקורס? תשלחו לנו במייל ״אני רוצה את כספי בחזרה״ ותקבלו את מלוא כספכם, ללא שאלות וללא הגבלת זמן.

למה? כי אני בטוח שתהיו מרוצים מהקורס ושתפיקו לחמים נהדרים.

כל הסיכון עלינו. איך זה נשמע לכם?

שאלות נפוצות

אנחנו מלווים אתכם במהלך הקורס עד שתקבלו תוצאות מספקות.

הליווי בקורס נעשית באפיקים הבאים:

1. מענה לשאלות מתחת לכל סרטון בקורס.

2. הגשת משימות וקבלת משוב אישי עם דיוקים והמלצות להמשך לאחר כל משימה בקורס.

3. קבוצת פייסבוק סודית לבוגרי הקורס בלבד, בה ניתן להתייעץ עם שאר בוגרי הקורס ואיתי.

 

הניסיון שלנו עם מאות בוגרים של קורס מוכיח שזו הדרך הטובה ביותר להגיע לתוצאות מצויינות.

התכנים בקורס מוקלטים מראש וניתנים לצפייה בכל זמן ומקום שנוח לכם.

אין בקורס שיעורים חיים.

מתחת לכל סרטון באתר הקורסים יש מקום לשאול שאלות על תכני השיעור

אין שום בעיה. התכנים מוקלטים מראש וזמינים לצפייה בזמנכם החופשי :)

כן!

בקורס אנחנו לומדים לבנות מחמצת מאפס, בשביל מי שאין לו, וגם כדי להבין את התהליך לעומק. אבל אין שום בעיה להשתמש בקורס במחמצת שכבר ברשותכם.

עיקר הקורס הוא להביא לידי אפיית לחם ללא ניחושים בצורה פשוטה ומתוך הבנה של התהליך. אם זה מתאים לך – הקורס הזה הוא בשבילך.

מצויין. אין צורך בניסיון.

אפיית לחם היא תחום בפני עצמו, ובקורס אנחנו מתחילים ממש מהבסיס ועד לתוצאה המיוחלת.

הי, אני איתי זנזורי

הקמתי את מאפיית ״המשארת״, בה אני אופה לחמי מחמצת בצפון בקעת הירדן. לצד המאפייה אני מנהל את בית הספר לאפייה מסורתית, בו אני מלמד אפיית לחמי מחמצת וכן מלווה אופים בתהליכי הקמה וניהול של מאפיות לחם מחמצת.

לצד האפייה, אני גם מורה בתיכון ואיש חינוך. באפייה כמו בחינוך, אני מאמין בתהליכים ארוכים, פשוטים ונכונים.

והנה כמה תמונות של לחמים שאפו בוגרי הקורס

אם הם הצליחו גם אתם יכולים

אתר קורסים מתקדם מבית
 
סקולילנד

התחברות מהירה
באמצעות לינק חד פעמי

שלחו לי לאימייל

התחברות לאתר