מאפיית לחמי מחמצת משלך, נשמע טוב?
אני מזמין אותך לתכנית ליווי לאופי לחם שרוצים לחיות את החלום: לאפות לחמי מחמצת לקהילת לקוחות נאמנה ומפרגנת, מהבית או ממאפייה.
לקום בבוקר ולעשות את מה שהכי כיף לך, לעבוד עם תכניות ייצור ומכירה מסודרות, להתאים את תהליכי האפייה לכמויות גדולות ביעילות ולנהל עסק בריא, יציב ורווחי.
לחם מחמצת זה אחד מפלאי עולם – זה כבר ברור לך.
יש לך חלום לפתוח מאפייה משלך ולמכור בה לחמי מחמצת, אבל לא ברור לך איך לעשות את זה בצורה נכונה. יש לך חששות, והם לגמרי מוצדקים: לנהל עסק זה הרבה יותר מאשר רק לאפות לחם ולמכור אותו.
אני יודע, גם אני הייתי שם. את הידע והכלים שאתן לך בתכנית הליווי אופי הכפר השגתי בדרך הקשה. עשיתי כמעט כל טעות אפשרית בדרך…
היום אני יכול לספר שאני חי את החלום שיצרתי בעשר אצבעות: אני מנהל את מאפיית לחמי המחמצת שהקמתי, אני אופה לחמים לתושבי הסביבה, והכי חשוב – אני נהנה מהרוגע שמגיע עם הודאות והשליטה שיש לי בכל האספקטים של עסק יציב ורווחי. אני נהנה מהכנסה עקבית ומהחופש והעצמאות שזה נותן לחיים שלי.
כך אני מנהל את המאפייה שלי, וכך אלווה אותך לעשות אצלך בתכנית הליווי אופי הכפר.
לחם חדוה, חוות מעון
מה יקרה אצלך בעקבות יישום התכנית?
01
תנהלו בביטחון וברוגע את מאפיית החלומות שלכם, בשליטה מלאה על כלל המאפיינים בעסק, ותגדילו את ההכנסה החודשית שלכם באלפי שקלים.
02
תדעו בדיוק מה צריך לעשות כדי להגדיל את המכירות ואת הרווחיות ולייעל את תהליכי העבודה, כך שתישארו עם יותר כסף בכיס ויותר שעות שינה בלילה 🙂
03
תייצרו סביבכם קהילה הולכת וגדלה של לקוחות נאמנים ומפרגנים.
04
תחוו סיפוק אדיר, לקום כל בוקר ולעשות בדיוק את מה שאתם הכי אוהבים.
05
מילים כמו כסף, עסק, תזרים, מכירות ושיווק לא יהיו מפחידות או מאיימות.
06
תדעו בדיוק איך להשיג מימון להקמה או גדילה של המאפייה, במידה ותרצו בכך וכיצד לעשות זאת בצורה בטוחה.
07
תיצרו את תיק ניהול מאפייה מלא שמותאם לחזון ולערכים שלכם: יהיו לכם תכנית עסקית, תכנית ייצור, פרוטוקולים לייצור, ניהול, שיווק ומכירה.
08
תהיו חלק ממסורת ארוכת שנים וחובקת עולם של אופי לחם מחמצת.
והכי מהכל, תחוו הנאה, סיפוק וגאווה לאפות לחמים טעימים, בריאים, מזינים ומעוררי השתאות לקהילת הלקוחות שלכם.
במפגש הראשון בתכנית נעסוק במהות.
במפגש נכין את השטח לעסק שהולך וגדל בצורה יציבה ובריאה לאורך שנים. נפתח כלים לקבלת החלטות מהירה ויעילה, שתאפשר לנו להמשיך לנהל את העסק בצורה בריאה.
נפתח כלים ותודעה של בעלי עסק עצמאי.
נגדיר לעצמנו את המטרות ואת הערכים שחשוב לנו להביא לידי ביטוי במאפייה.
נאתר קונפליקטים ולבטים שמפריעים לנו לממש את המטרות שלנו, ונבין כיצד להתמודד איתם מבלי להיאבק בעצמינו.
נבנה תכנית עסקית המתחשבת בהוצאות ובהכנסות הצפויות. נעבוד עם המספרים ונמצא את האיזון המתאים לנו, למטרות ולערכים שהגדרנו.
ננתח את ההוצאות הקבועות והמשתנות, נזהה את ההוצאות הגדולות ונמצא דרכים לצמצם אותן כדי לשמור על רווחיות גבוהה.
נגדיר מרווחי ביטחון גדולים כדי לא להיות על הקשקש, ולאפשר לנו גמישות.
נתכנן מערך ייצור שתומך בתכנית העסקית שבנינו.
נכיר את השיקולים בבחירת חלל ייצור וברכישת ציוד, ונקבל החלטות בהתאם.
נחזור לתכנית העסקית שיצרנו ונוודא שיש התאמה בינה לבין תכנית הייצור. נבצע התאמות בשתי התכניות עד להגעה לסנכרון מלא.
נתאים את תהליכי האפייה לאפייה בקנה מידה גדול: ניהול מחמצת, תהליך אפייה, בצקים, זמנים, ניהול טמפרטורה, ניהול מלאי, שימוש במד Ph ועוד.
ניצור תפריט מוצרים למאפייה ששומר על ייצור יעיל ומגדיל את סל הקניות הממוצע של הלקוחות.
נכיר מגוון דרכים להגדלת היעילות בתהליך הייצור, שיחסכו לנו כח אדם וזמן ויאפשרו לנו לישון היטב בלילה.
נאתר צווארי בקבוק בתהליך ונפעל לשחרורם.
לא מפחדים מכסף, שולטים בו.
ננהל את תזרים המזומנים כדי לשלוט בהכנסות ובהוצאות השוטפות בעסק, ונתכנן את התזרים קדימה.
נבנה תכנית מימון להקמה או גדילה בעסק, ונלמד כיצד לעבוד מול גורמי מימון חיצוניים במידת הצורך: בנקים, קרנות וגופים נוספים.
נכיר את כל מה שיש לקחת בחשבון בהתנהלות כעסק: רשויות המס, מעמ, רשות עירונית/מקומית, וכן גופים המעניקים תעודות כשרות למי שמעוניין.
נכיר את הרשויות שעלינו לעבוד מולן ולהגיש להן דיווחים שוטפים.
נכיר את החובות המוטלות על עסק מזון שמייצר לחמים מבחינה בריאותית וכיצד ומתי לבקש אישור.
במפגש החשוב הזה נלמד לעבוד כמו הגדולים. גם אם יש לנו מאפייה קטנה של One man show או שאין לנו בכלל מאפייה, וגם אם אנחנו מחזיקים מספר עובדים, התנהלות בריאה ומסודרת היא המפתח לעסק משגשג.
כיצד עבודה מול ספקים חיצוניים.
ניצור פרוטוקולים וקבצי עזר שיאפשרו לנו לנהל את העסק בצורה מסודרת, שמאפשרת החלפת כח אדם וגדילה קלה ונכונה.
נכיר את השיקולים לביצוע שינויים בעסק וכיצד לתכנן גדילה, שינוי לוקיישן ופתיחת סניפים נוספים.
מתי להכניס עובדים לעסק, וכיצד לנהל עובדים בצורה מיטבית.
שיעור חשוב חשוב: אין עסק בלי לקוחות! הלקוחות הם הלב של העסק, למענם אנחנו אופים ומהם אנחנו מקבלים את הכסף.
נבנה קהילה נאמנה של לקוחות, שעוקבת אחרינו ורוכשת לאורך זמן וביציבות.
נכיר את ערוצי השיווק האפשריים ונבחר את המתאימים לנו ביותר.
נגדיל את הערך של המוצרים שלנו על ידי סטוריטלינג כנה ועמוק, שמביא את הסיפור המלא שלנו ושל המוצרים שלנו.
זה לא עוד קורס דיגיטלי שקונים ולא מיישמים. אנחנו נפגשים בכל שבוע למפגש בשידור חי בזום של שעות שעות, ומיישמים כבר במהלך המפגש את התכנים שנלמדים, בליווי צמוד ואישי אחד על אחד שלי – איתי זנזורי.
והכי הכי – התכנית מתאימה לכם אם אתם כאן
ויש לכם בבטן דגדוג של התרגשות ותשוקה
והידיים שלכם כבר מבקשות לגעת בבצק ולהפיח בו חיים
כיצד מתנהלת תכנית הליווי בפועל?
שיעורים חיים בזום
כל מפגש בתכנית נפתח בשיעור חדש וחשוב. במהלך השיעור ניתן לשאול שאלות שיעמיקו את ההבנה.
יישום בזמן אמת
במהלך המפגשים החיים, לאחר השיעור, מתפצלים לחדרים נפרדים (בזום) לזמן של יישום ועבודה על משימת היישום. בזמן הזה אני עובר בין המשתתפים ונותן מענה פרטני לכל אחד.
קבוצת וואטסאפ סגורה למשתתפי התכנית
קבוצת המשתתפים האיכותית היא אחד הדברים הכי טובים שאיתם תצאו מהתכנית. בקבוצת הוואטסאפ תוכלו לקבל מענה שוטף ממני ולהתייעץ עם החברים המשתתפים בתכנית.
אתר קורס מיוחד
אליו יעלו הקלטות המפגשים וכן תכני העזר. כל התכנים נשארים לכם זמינים לתמיד.
מפגשי התכנית מתקיימים במועדים הבאים:
21.4 | 28.4 | 5.5 | 12.5 | 19.5 | 26.5 | 9.6 | 16.6
שעות השיעורים בזום: 17:00-20:00
לכבוד המחזור הראשון קבעתי מחיר שלא יחזור
6500 ש”ח בלבד!
או 650 ש״ח X עשרה תשלומים
לנרשמים בהנחה מוקדמת עד לתאריך 27/03
לאחר מכן המחיר עולה ל- 7500 ש״ח
מספר המשתתפים בתכנית מוגבל כדי שאוכל לתת לכל משתתף יחס אישי
ההשתתפות בתכנית הינה על בסיס מקום פנוי
ויש גם אחריות
אם לאחר 14 יום בתכנית החלטת שהיא אינה מתאימה לך מכל סיבה שהיא, אחזיר לך את כספך חזרה, בניכוי 600 ש”ח (דמי טיפול ורישום). לאחר מכן, הליווי ממשיך באופן מלא.
המפגשים החיים מתחלקים לשני חלקים – החלק הראשון הוא שיעור, הוא מוקלט ועולה לאתר הקורס כך שניתן להשלים את הצפייה בו בכל זמן שתרצו.
בחלק השני של כל מפגש אנחנו עוברים ליישום. מכל שיעור יוצאים עם משימה ליישום קבצי עבודה מובנים. המפגש הוא זמן אידיאלי לעבוד על המשימה ולהתחיל ליישם, כי אני נוכח ומסייע במענה פרטני, אך ניתן כמובן להשלים את היישום בזמן פנוי אחר.
בכל מקרה, גם אם אין באפשרותך לנכוח במפגשים, הליווי שלי בתכנית נמשך ארבעה חודשים כך שיש די זמן להשלים את כל משימות היישום.
אם התכנית הזו בשבילך – אני לא הייתי נותן לזה למנוע ממני להשתתף.
קחו בחשבון שלא יתקיים מחזור נוסף של התכנית בשנה הקרובה.
בטח. אדרבה, מי שכבר יש לו מאפייה מבין את הצורך בהתנהלות עסקית נכונה. אם כבר יש לכם מאפייה, דווקא אתם תפיקו מהתכנית הזו את המירב!
בתכנית אופי הכפר אני לא מלמד לאפות לחמי מחמצת.
אנחנו לומדים להתאים את תהליך האפייה לאפייה בקנה מידה גדול, אך זה לא מחליף את הניסיון הנדרש באפייה של לחמי מחמצת.
לאפות לחמי מחמצת ולנהל מאפייה של לחמים – אלה שתי מיומנויות נפרדות שכל אחת מהן דורשת לימוד. כאן אנחנו מתמקדים בניהול.
היי, אני איתי זנזורי
אני אופה לחמי מחמצת במאפיית המשארת, אותה הקמתי במושב משכיות שבצפון בקעת הירדן, ומייסד בית הספר לאפייה מסורתית.
אל העולם של לחמי מחמצת התגלגלתי במקרה, וכמו כולם – התאהבתי. אני נפעם בכל פעם מחדש כשהמחמצת שלי תוססת ומפיחה חיים בבצק. כמורה לביולוגיה בעברי, אני אוהב להבין את התהליכים הכימיים והביולוגיים המתרחשים בבצק, וכתוצאה מכך יש לי את החופש להתאים את התהליכים לתוצאות שאני רוצה, מבחינת הטעם והמרקם ומבחינת הערך הבריאותי של הלחם.
אני גאה למכור במאפייה שלי לחם שהוא גם מאוד מאוד טעים, וגם מאוד בריא ומזין את הגוף. החזון שלי הוא שכל אדם יוכל להנות מלחם מחמצת טוב שהוא אופה אצלו בבית, או שהוא רוכש אצל האופה המקומי.
לא פחות משאני אוהב לחמי מחמצת, אני אוהב חינוך ואוהב ללמד. באפייה, כמו בחינוך, אני מאמין בתהליכים ארוכים ואיטיים שמניבים תוצאות טובות, ולא בתהליכים מהירים וזולים שנותנים תוצאות בהתאם. בתכניות הליווי אני משלב את שתי התשוקות שלי: לחם מחמצת וללמד.
אם יש לך שאלות, אם אתם מעדיפים לדבר איתי בטלפון ולהתייעץ כדי להבין אם התוכנית מתאימה לכם, אני מזמין אתכם למלא את הפרטים בטופס הבא ואחזור אליכם בטלפון עם כל הפרטים:
אני מזמין אותך להתקשר אלי לטלפון 052-5953152 או לשלוח אימייל ישירות אליי ל- itai.zanzuri@hamisheret.co.il לכל התלבטות והתייעצות.
יהיה לנו כיף ומעשיר!
נתראה בתוכנית הליווי,
איתי 👨🍳