“אופי הכפר 3/25” נוסף לסל הקניות. להמשיך לקנות
קנית כאן בעבר? יש ללחוץ כאן כדי להתחבר
"לאחר מספר לא מועט של קורסים של מחמצת הגעתי לקורס הכי נכון הכי מתאים והכי טוב שלמדתי עד היום איתי מעביר את הקורס בצורה הכי טובה ומובנת נעימה עם הסברים מעולים
ממליץ בחום על קורס לחמי מחמצת של המשארת בהדרכת האחד והיחיד איתי זנזורי "
שמואל מרציאנו
הקורס בהדרכת איתי, שינה לי את שגרת האפיה והטיפול במחמצת. כיום לאחר הקורס, המחמצת עובדת אצלי ולא אני אצלה וזאת לא קלישאה !!! גם האפייה ולוחות הזמנים נוחים הרבה יותר, הבצק נח ותופח בזמנו החופשי ובד"כ ללא צורך בקיפולים וכך אני פנוי לנושאים אחרים. המצגות בקורס נגישות וברורות מאוד וכך גם הסילבוס של הקורס
יואל פלדי
בעבר רכשתי קורס דיגיטלי מאחד האופים הידועים בארץ. שילמתי עליו יותר מכפול. הבעיה היתה שזמן ההשקעה בהכנת הלחמים היתה לא הגיונית. הרגשתי ש"עבדתי בלהכין לחם". למרות ההשקעה הכספית הנוספת החלטתי לרכוש את הקורס של איתי ושכחתי מהשיטה הקודמת. אני בהחלט ממליצה!
שרה שראל
קורס מצויין. מוגש כמשנה סדורה בשלבים נכונים מלווים בהסברים תאורטיים ומעשיים, כולל צילומי ביצוע בפועל. כמי שפעם ראשונה הפעיל תנור להכנת מאכל כלשהוא,- אני ממליץ מאוד.
משה קליין
היי חייבת להגיד שהייתי בסדנאות לפני ושילמתי על כל סדנה אלף שקל ולא למדתי כמו שלמדתי בקורס הדיגיטלי שלך! השיעורים והסברים חוייתיים ומובנים אתה נכנס לפרטי פרטים וזה היה מרתק. לי אישית זה חסך הרבה זמן ותסכול. פעם הייתי צריכה להישאר יום שלם בבית כדי לאפות והיום בזכות השיטה שלך זה מאפשר לי לאפות לפחות פעמים בשבוע ועוד לצאת תוך כדי לסידורים עבודה… בנוסף זה יתרון משמעותי שניתן לחזור על השיעור במידה ולא הבנו ואפשר לשאול שאלות ותמיד עונים. ממש שמחה על ההחלטה להרשם תודה 🤗
נעמה גורודנצ׳יק
למרות שאני אופה מחמצת כבר מספר שנים, נחשפתי למלא שיטות עבודה מועילות וחוסכות בזמן, שלא לדבר על שיפור המוצר. ממליץ לכל מי שחשב פעם על מחמצת, אפיה והבנה של התהליך להצטרף לקורס. שווה כל גרגיר חיטה.
מיכאל גנות
אחרי הרבה ניסיונות אפייה למידה מהיו טיוב ו2 סדנאות אינטרנטיות הגעתי אל איתי. דבר ראשון ועיקרי ההסבר המקיף על תהליך המחמצת ומרכיביה השונים אשר נותן את המימד השלישי מבחינתי להבנת התהליך. שנית הפשטות בה הוא מגיש את המידע ומנגישה את התהליך והפשטות של התהליך שלו הביא אותי למצב בו המחמצת עובדת בשבילי ולא אני בשבילה. מעבר לכך זה הסברים ולימוד המאפיה בפועל. מעולה ומאז יוצאים לי לחמים ברמה גבוהה מאד ללא ניחושים והימורים.
דניאל נצר