בת כמה המחמצת שלך?
אני שומע את השאלה הזו כל הזמן. אז בואו נעשה סדר אחת ולתמיד – מה היתרון במחמצת ותיקה?
אני שומע את השאלה הזו כל הזמן. אז בואו נעשה סדר אחת ולתמיד – מה היתרון במחמצת ותיקה?
המצה קוראת תיגר על הלחם. היא מהירה להכנה, לא דורשת ציוד או מחמצת פעילה, ומכינים אותה מהר מאוד ובכל מקום. ואיך ההבדל בין מצות ללחם הוא הבדל בין שעבוד לחופש?
המצה קוראת תיגר על הלחם. היא מהירה להכנה, לא דורשת ציוד או מחמצת פעילה, ומכינים אותה מהר מאוד ובכל מקום. ואיך ההבדל בין מצות ללחם הוא הבדל בין שעבוד לחופש?
הי, אני כותב לכם היום מהאלפים הצרפתים. בתוך הנוף המרשים של האלפים שוכן בית הספר הבינלאומי לאפייה EIDB. אני כאן בקורס מתקדם בניהול מאפיות מחמצת, אז חשבתי לחלוק איתכם כמה תמונות ותובנות. ניצלתי את הטיסה לצרפת גם בשביל לראות מקרוב כמה מאפיות מחמצת. זה מדהים, מצד אחד צרפת היא ללא ספק ארץ של לחם. יש…
החורף מגיע, והטמפרטורות הקרות משפיעות בצורה משמעותית על תהליכי האפייה שלנו. הנה כמה טיפים שאני משתמש בהם בחורף
אני רוצה לנצל את תקופת החגים כדי לתת לכם המלצת צפייה. זהו פרק מתוך סדרת הנפליקס הנקראת מבושל (“cooked”). בסדרה מתחקה מייקל פולן אחר הצורך האנושי לבשל, וההיסטוריה של המזון, דרך ארבע היסודות: אש, מים, אוויר ואדמה. הפרק עליו אני רוצה להמליץ הוא אוויר, העוסק בלחם. הפרק לוקח אותנו למסע: החל מהכנת לחם בדרך מסורתית במרוקו,…
כל השנה אני מסביר כמה מחמצת זה טעים, בריא ומוצלח, ופתאום בפסח המחמצת היא האויב של כולם. מה נסגר?
הנה ההסבר של פרופסור זהר עמר, מתוך הבנת התרבות המצרית הקדומה.
אין מוצרים בסל הקניות.
הדרכה ללא עלות >> הופכים תחביב למקצוע - הדרך להגשים את החלום ולבסס עסק ממכירת לחמי מחמצת, מהבית או ממאפייה. לחץ כאן להרשמה