06 – איך להקים מאפייה רווחית בלב ירושלים, בלי הלוואות ובלי פרסום – עם משה קרויס
איך טכנאי רשתות הפך לבעל מאפיית מחמצת מצליחה במאה שערים?
משה קרויס לא גדל עם ידיים בקמח. יום אחד רופא המליץ לאשתו להפסיק לאכול שמרים. מה שהתחיל כלחם לשבת הפך למסע מרגש של שינוי קריירה, פתיחת מאפייה, והפצת לחם מחמצת איכותי במרכז ירושלים – בלי הלוואות ובלי פרסום.
רק בזכות התמדה, מקצועיות ואמונה בדרך.
בפרק הזה תגלו:
- איך מקימים מאפייה מאפס בגישה פרקטית, בלי להיכנס לחובות.
- איך בונים קהל לקוחות נאמן שמוכן לשלם 26-40 ש”ח לכיכר קטנה.
- איך מגדלים עסק שמפרנס משפחה ענקית – ועדיין שומרים על סטנדרט גבוה בכל כיכר.
- למה משה לא משתמש בכרטיס אשראי – ואיך זה קשור לפשטות ולצמיחה יציבה.
זה פרק מלא השראה, צמיחה ואהבה ללחם – שאסור לפספס.
