הורידו את המדריך למחמצת שעובדת בשבילכם ישירות לתיבת האימייל שלכם:
שלום,
אני איתי זנזורי, הבעלים והאופה של מאפיית המשארת שבמושב משכיות בצפון בקעת הירדן, והמייסד של בית הספר לאפייה מסורתית.
אני מתמחה באפיית לחמי מחמצת בשיטות מסורתיות. למדתי אפיית לחם אצל גדולי האופים בארץ ובעולם, ובמיוחד אצל טומאס טפרי-שמבלנד, מנהל בית הספר הבינלאומי לאפייה בצרפת.
אני מזמין אותך להוריד את המדריך, ולתת למחמצת שלך לעבוד בשבילך.
אין מוצרים בסל הקניות.
הדרכה ללא עלות >> הופכים תחביב למקצוע - הדרך להגשים את החלום ולבסס עסק ממכירת לחמי מחמצת, מהבית או ממאפייה. לחץ כאן להרשמה