לחם שאינו משמין? יש דבר כזה

שנמשיך לאפות לחם טוב ולבחור נכון,
איתי 👨🍳
נ.ב
רוצים ללמוד לאפות לחם מחמצת אצלכם בבית, בקלות וללא מאמץ?
בואו לשמוע על הקורס שלנו לחם מחמצת ב-10 דקות עבודה


שנמשיך לאפות לחם טוב ולבחור נכון,
איתי 👨🍳
נ.ב
רוצים ללמוד לאפות לחם מחמצת אצלכם בבית, בקלות וללא מאמץ?
בואו לשמוע על הקורס שלנו לחם מחמצת ב-10 דקות עבודה

דגני בוקר, או בשמם הפופולרי ״קורנפלקס״, הם ארוחה מהירה וזמינה. זו כנראה הסיבה שהם כל כך פופולריים כארוחת בוקר, רגע לפני הטרפת של היום. החברות המייצרות את הקורנפלקס מתאמצות מאוד לשוות לו תחושה של בריאות, מדגישות את המינרלים והויטמינים, ושמים בפרסומות שלהם ספורטאים. אבל למעשה, קורנפלקס הוא לא ארוחת בוקר מומלצת. זהו מזון מעובד, המכיל…
המצה קוראת תיגר על הלחם. היא מהירה להכנה, לא דורשת ציוד או מחמצת פעילה, ומכינים אותה מהר מאוד ובכל מקום. ואיך ההבדל בין מצות ללחם הוא הבדל בין שעבוד לחופש?
הי, אני כותב לכם היום מהאלפים הצרפתים. בתוך הנוף המרשים של האלפים שוכן בית הספר הבינלאומי לאפייה EIDB. אני כאן בקורס מתקדם בניהול מאפיות מחמצת, אז חשבתי לחלוק איתכם כמה תמונות ותובנות. ניצלתי את הטיסה לצרפת גם בשביל לראות מקרוב כמה מאפיות מחמצת. זה מדהים, מצד אחד צרפת היא ללא ספק ארץ של לחם. יש…
אנשים רגילים להתייחס לקמח כמו עוד רכיב במתכון
כמו מלח או סוכר או קורנפלור
אבל מי שאופה לחם יודע שקמח זה עולם ומלואו
אם החיטה, חיטת הבר ממנה בייתו אבות אבותינו את החיטה המודרנית כמו שהכלב בויית מהזאב, החיטה המודרנית בוייתה מחיטת בר עתיקה. חוקרים חיפשו את אם החיטה במשך שנים, עד שאהרון אהרונסון מצא אותה ממש כאן אצלנו, בשדות ליד ראש פינה. (כן, זה אותו אהרון אהרונסון החלוץ הציוני שהקים את מחתרת הניל”י). החיטה הזו נקראת חיטת…
אני רוצה לנצל את תקופת החגים כדי לתת לכם המלצת צפייה. זהו פרק מתוך סדרת הנפליקס הנקראת מבושל (“cooked”). בסדרה מתחקה מייקל פולן אחר הצורך האנושי לבשל, וההיסטוריה של המזון, דרך ארבע היסודות: אש, מים, אוויר ואדמה. הפרק עליו אני רוצה להמליץ הוא אוויר, העוסק בלחם. הפרק לוקח אותנו למסע: החל מהכנת לחם בדרך מסורתית במרוקו,…
הדרכה ללא עלות >> הופכים תחביב למקצוע - הדרך להגשים את החלום ולבסס עסק ממכירת לחמי מחמצת, מהבית או ממאפייה. לחץ כאן להרשמה