בית הספר לאפייה מסורתית
תכניות הליווי שיקחו אותך יד ביד להצלחה
תכנית ליווי מקצועית לאוהבי אפיית לחם מחמצת שרוצים להפוך למקצוענים בתחום, להביא את יכולות האפייה שלהם לרמת אמנות, להכיר ולשלוט במגוון גדול של שיטות עבודה ולדעת לייצר בהצלחה עשרות לחמים מסורתיים על בסיס מחמצת בלבד, כמו גדולי האופים.
להבין לעומק את המחמצת, את תהליכי האפייה ואת חומרי הגלם, ואת ההשפעה של כל אלה על המרקם, המראה והערך התזונתי של הלחם. להשיג שליטה על תהליכי האפייה ולהגיע לתוצאות מרשימות, מדוייקות ועקביות שישאירו את כולם פעורי פה פעם אחר פעם.
מתוקים על בסיס מחמצת
תכנית ליווי מקצועית לאופי לחם מחמצת שרוצים לפרוץ את גבולות המחמצת ולהפיק מגוון מאפים מתוקים על בסיס מחמצת בלבד.
להשיג שליטה במיקרוביולוגיה של מחמצת קשה, ולהבין כיצד לנתב את המחמצת לייצר מאפים אווריריים ונימוחים במיוחד ללא שמץ של חומציות.
בשילוב של מסורת וחדשנות נלמד לייצר עשרות מאפים מתוקים: עוגות בחושות, סופגניות, בצקים כרוכים: קרואסונים, פאן או שוקולד, מאפי בוקר, בריוש מחמצת, והדובדבן שבקצפת: פנטונה מחמצת אמיתי.
אופי הכפר
מאפיית לחמי מחמצת משלך, נשמע טוב?אני מזמין אותך לתכנית ליווי לאופי לחם שרוצים לחיות את החלום: לאפות לחמי מחמצת לקהילת לקוחות נאמנה ומפרגנת, מהבית או ממאפייה.
לקום בבוקר ולעשות את מה שהכי כיף לך, לעבוד עם תכניות ייצור ומכירה מסודרות, להתאים את תהליכי האפייה לכמויות גדולות ביעילות ולנהל עסק בריא, יציב ורווחי.
