לחם שאינו משמין? יש דבר כזה

שנמשיך לאפות לחם טוב ולבחור נכון,
איתי 👨🍳
נ.ב
רוצים ללמוד לאפות לחם מחמצת אצלכם בבית, בקלות וללא מאמץ?
בואו לשמוע על הקורס שלנו לחם מחמצת ב-10 דקות עבודה


שנמשיך לאפות לחם טוב ולבחור נכון,
איתי 👨🍳
נ.ב
רוצים ללמוד לאפות לחם מחמצת אצלכם בבית, בקלות וללא מאמץ?
בואו לשמוע על הקורס שלנו לחם מחמצת ב-10 דקות עבודה

המצה קוראת תיגר על הלחם. היא מהירה להכנה, לא דורשת ציוד או מחמצת פעילה, ומכינים אותה מהר מאוד ובכל מקום. ואיך ההבדל בין מצות ללחם הוא הבדל בין שעבוד לחופש?
תפסיקו לזרוק לחם יישן. הוא רק stale. אפשר להחזיר לו את המרקם המושלם של לחם טרי אפיתם או קניתם לחם טרי, אבל אחרי יומיים הלחם נעשה נעשה יבש ופירורי? למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי להחזיר אותו למצב טרי? התשובה היא שזה מה שקורה ללחם לאורך זמן. זה קורה כי העמילן שבלחם משנה את…
אם החיטה, חיטת הבר ממנה בייתו אבות אבותינו את החיטה המודרנית כמו שהכלב בויית מהזאב, החיטה המודרנית בוייתה מחיטת בר עתיקה. חוקרים חיפשו את אם החיטה במשך שנים, עד שאהרון אהרונסון מצא אותה ממש כאן אצלנו, בשדות ליד ראש פינה. (כן, זה אותו אהרון אהרונסון החלוץ הציוני שהקים את מחתרת הניל”י). החיטה הזו נקראת חיטת…
דגני בוקר, או בשמם הפופולרי ״קורנפלקס״, הם ארוחה מהירה וזמינה. זו כנראה הסיבה שהם כל כך פופולריים כארוחת בוקר, רגע לפני הטרפת של היום. החברות המייצרות את הקורנפלקס מתאמצות מאוד לשוות לו תחושה של בריאות, מדגישות את המינרלים והויטמינים, ושמים בפרסומות שלהם ספורטאים. אבל למעשה, קורנפלקס הוא לא ארוחת בוקר מומלצת. זהו מזון מעובד, המכיל…
כל השנה אני מסביר כמה מחמצת זה טעים, בריא ומוצלח, ופתאום בפסח המחמצת היא האויב של כולם. מה נסגר?
הנה ההסבר של פרופסור זהר עמר, מתוך הבנת התרבות המצרית הקדומה.
אני שומע את השאלה הזו כל הזמן. אז בואו נעשה סדר אחת ולתמיד – מה היתרון במחמצת ותיקה? הי חברים, כאן איתי “בת כמה המחמצת שלך? לחברה שלי יש מחמצת בת שלושים שנה” אני נתקל בשאלה הזו פעמים רבות כאילו שמחמצת ותיקה מביאה איתה איכויות מיוחדות. אז צר לי לבאס אבל אין שום…
הדרכה ללא עלות >> הופכים תחביב למקצוע - הדרך להגשים את החלום ולבסס עסק ממכירת לחמי מחמצת, מהבית או ממאפייה. לחץ כאן להרשמה